Η Nomikos Cuisine είναι μία Οικογενειακή Επιχείρηση η οποία προσπαθεί με επαγγελματισμό αλλά προπάντων με μεράκι να προσφέρει Έπιπλα & Ντουλάπια Κουζίνας, Ντουλάπες Υπνοδωματίων, Πόρτες, Έπιπλα  Μπάνιου, Συνθέσεις και άλλες ειδικές κατασκευές, σε άριστη ποιότητα.

Μελέτη-Σχεδιασμός(3D)
Εργονομική μελέτη του χώρου και τρισδιάστατη σχεδίαση των Επίπλων της Κουζίνας σας, με τα πλέον σύγχρονα μέσα.Ο σχεδιασμός της Κουζίνας σας πραγματοποιείται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με την προβολή σχεδίων (3D animation , κατόψεις, προοπτικά, κ.λ.π.) και με βάση το προσωπικό σας γούστο, διαμορφώνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά, έτσι ώστε να έχετε εικόνα του αποτελέσματος πριν την κατασκευή της.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις
Με Ψηφιακές Εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε ποικιλία υλικών όπως ΝτουλάπεςΝτουλάπια ΚουζίναςΠλάτες Κουζίνας καθώς και με την τεράστια ποικιλία των συνδυασμών που είναι δυνατόν να γίνουν, τα Έπιπλά σας προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου.
Οι Ντουλάπες με τους ατελείωτους συνδυασμούς μεταμορφώνουν ευχάριστα, προσθέτουν στυλ και εκφράζουν κάθε γούστο.
Έτσι δημιουργούμε μαζί σας χώρους μοναδικούς όπως εσείς!

Επικοινωνία
Εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σας και να σας προτείνουμε λύσεις στη σχεδίαση της Κουζίνας ή των Επίπλων σας.
Η επαφή αυτή γίνεται χωρίς καμιά δέσμευση από εσάς, στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες.

Ποιότητα Υλικών
Συνεργαζόμαστε πάντα με τις καλύτερες εταιρείες υλικών του χώρου ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με την καλύτερη ποιότητα, τα πιο σύγχρονα προϊόντα και την μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη και χρώματα.

Στόχος
Ο στόχος μας  είναι να προσφέρουμε προϊόντα ποιότητας με ακριβείς χρόνους παράδοσης και σε προσιτή τιμή.